Marmara Forum çalışma saatleri

Marmara Forum çalışma saatleri
Marmara Forum açılış ve kapanış saatleri ve iletişim bilgileri hakkında bilgiler vereceğiz. Marmara Forum saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, bayram günleri saat kaçta açılıyor? Detaylar...

İstanbul Bakırköy’de bulunan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, 2011 yılında açıldı. İçerisinde 300 markayı barındıran AVM’nin 5.000 metrekarelik bir terası bulunuyor. Sinema izlemek içinde Cinemaximum sayesinde toplam 16 salonu ile hizmet veren Marmara Forum, spor yapanları da düşünerek büyük bir spor salonuna da içerisinde yer veriyor.

Kolay ulaşımı ile en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Marmara Forum, içerisinde birçok ünlü markaya yer veriyor.

Ailecek keyif alacağınız bu alışveriş merkezinde çocuklar için de özel oyun alanları bulunuyor. En üst katında sadece yeme içme bölümüne yer veren Marmara Forum, Türkiye’nin en büyük yemek yeme alanlarından birine sahip.

Açılış Saati: 10.00 Kapanış Saati: 22.00

Marmara Forum Kurban Bayramı Çalışma Saatleri

20 Ağustos 2018 (Arefe): 10:00 - 23:00
21 Ağustos 2018 (Bayram 1. Gün): 14:00 - 22:00
22-23-24 Ağustos 2018: 10:00 - 22:00

Marmara Forum Alışveriş Merkezi İletişim Bilgileri

Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy, İstanbul

T. 0(212) 414 94 94   info@marmara-forum.com.tr

Marmara Forum'a nasıl gidilir?
  • Metroyla Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.  
  • İncirli Metrobüs durağı ile arasında 50 metre bulunan Bakırköy metro istasyonu durağından İsmail Araz Bulvarı’nı takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.
  • Arabayla E5 Havalimanı’ndan Mecidiyeköy istikametini takip ederken, Bakırköy-Bahçelievler köprüsünden sonra yan yola sapıp Osmaniye – Veliefendi – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.
  • E5 Mecidiyeköy yönünden Havalimanı istikametini takip ederken Merter’den yan yola sapıp, Veliefendi – Osmaniye-Zeytinburnu – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.
  • Metrobüsle Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.