Mart 2021'de Tayvanlı bir restoran zincirinin adında hangi kelime geçenlerin iki gün bedava yemek

Mart 2021'de Tayvanlı bir restoran zincirinin adında hangi kelime geçenlerin iki gün bedava yemek
Mart 2021'de Tayvanlı bir restoran zincirinin adında hangi kelime geçenlerin iki gün bedava yemek yiyebileceği bir kampanya başlamasının ardından onlarca kişi adı resmi olarak değiştirmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Mart 2021'de Tayvanlı bir restoran zincirinin adında hangi kelime geçenlerin iki gün bedava yemek yiyebileceği bir kampanya başlamasının ardından onlarca kişi adı resmi olarak değiştirmiştir 

A- Somon
B- Pirinç
C- Soya
D- Ginseng

Doğru Cevap: Somon

Tayvan'da bir restoranın suşi promosyonundan yararlanmak için onlarca kişi ismini "somon" olarak değiştirdi.

Akindo Sushiro restoran zinciri, Salı günü başlattığı kampanyada, kimlik kartında ismi Çince karakterlerle "Gui Yu" (somon balığı) olarak geçen herkese istediği kadar suşi yeme olanağı sunduğunu açıkladı. Bu kişilerin yanlarında beş arkadaşlarını da getirebilecekleri belirtildi.

Taipei Times gazetesinin haberine göre, onlarca kişi yeni kimlik için 3 dolar ödemeyle birlikte isim değiştirmek için başvuruda bulundu.

5
8
5
6
8
17
304
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.