Mayıs 2022 LGS örnek soruları yayımlandı

Mayıs 2022 LGS örnek soruları yayımlandı
2022 LGS Mayıs ayı örnek soruları yayımlandı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için sekizinci örnek soruları yayımlandı, Mayıs ayı örnek sorularına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

LGS Mayıs ayı örnek sorular

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu. Mayıs ayı paketiyle birlikte 2021 yılı ekim ayı itibarıyla yayımlanan örnek soru sayısı 360'a ulaştı.

  • Mayıs ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ
  • Mayıs ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ

LGS Nisan ayı örnek soru kitapçığı

8. sınıf öğrencilerinin 2022 yılında Liselere Geçiş Sistemi kapsamında "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak amacıyla nisan ayı örnek soru kitapçığı da paketle birlikte paylaşıldı.

  • Nisan ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ
  • Nisan ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ

LGS Mart ayı örnek soru kitapçığı

2022 yılında LGS kapsamında yapılacak olan merkezi sınava yönelik hazırlıklarını sürdüren 8. sınıf öğrencilerine destek sağlamak için her ay düzenli olarak yayımlanan LGS örnek sorularının Mart ayı çalışması da yardımcı kaynak paketinde paylaşıldı.

  • Mart ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ
  • Mart ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ

LGS Şubat ayı örnek soru kitapçığı

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin 5 Haziran 2022'de yapılacak olan sınava Şubat ayı örnek sorularının yayınlandı. 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan LGS kapsamında "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava yönelik hazırlıklarına destek sağlamak amacıyla yayımlanan şubat ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu.

  • Şubat ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ
  • Şubat ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ

LGS Ocak ayı örnek soru kitapçığı

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin 5 Haziran 2022'de yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava yönelik hazırlıklarına destek için Ocak ayı örnek soru kitapçığı da paketin içinde yer aldı.

  • Ocak Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ
  • Ocak Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ

LGS Aralık ayı örnek soru kitapçığı

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına Aralık ayı örnek soru kitapçığı da yayımlandı. Ayrıca, aralık paketine 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 450 sorudan oluşan çalışma kitabı da eklendi.

Sözel ve sayısal soruları aşağıdan bulunabilirsiniz.

LGS Kasım ayı örnek soru kitapçığı

2022 LGS: Kasım ayı örnek soruları yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Haziran ayında yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için ikinci örnek soruları yayımladı.

LGS Ekim ayı örnek soru kitapçığı

2022 LGS: Ekim ayı örnek soruları yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Haziran ayında yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için ilk örnek soruları yayımladı.

Örnek sorulara https://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden de ulaşılabilir.

188
209
18
8
9
28
220
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.