Mazhar Fuat Özkan Sen neymişsin be abi şarkısını hangi ünlü isim için yazmıştır

Mazhar Fuat Özkan Sen neymişsin be abi şarkısını hangi ünlü isim için yazmıştır
Mazhar Fuat Özkan Sen neymişsin be abi şarkısını hangi ünlü isim için yazmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Mazhar Fuat Özkan Sen neymişsin be abi? şarkısını hangi ünlü isim için yazmıştır 

Doğru Cevap: Ayhan Sicimoğlu

Ayhan Sinan Sicimoğlu (d. 25 Ağustos 1950, Niğde), Türk müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı ve iş adamı.
Özellikle çeşitli televizyon kanallarında hem yapımcılığını, hem sunuculuğunu üstlendiği gezi-kültür programlarıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Latin müziği konusunda üniversite yıllarından beri araştırmalar yapmakta ve performanslar sergilemektedir. Türkiye'nin en önde gelen perküsyon sanatçılarından biridir.

MFÖ 'Peki Peki Anladık' şarkısını benim için yazdı

Ünlü müzisyen Ayhan Sicimoğlu, bir zamanlar birlikte çalıştıkları MFÖ'nün 'Peki Peki Anladık' şarkısını kendisi için yazdığını söyledi: Ama niye 'En güzel kızları sen kaptın' dediler hiç anlamadım...

Zamanında bugünkü MFÖ'yle birlikte 'İpucu Beşlisi' grubunda davul çalıyormuşsunuz, sonra ne oldu?

Ben Amerika'ya gidince ayrıldık. Bizim 'Heyecanlı' diye bir parçamız vardı, onun klibini de ben çekmiştim. Grubun ritimlerini falan ben ayarlardım hep, keyifli zamanlardı.

MFÖ'nün parçası sizin için miydi?

'Peki Peki Anladık' mı? (gülüyor). Evet, 'En güzel ritmi sen buldun, en iyi dalgıç sensin...' O zamanlar Bodrum'da dalıyordum da! Ama 'En güzel kızları sen kaptın' niye dediler anlamadım...

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.