Metot eş anlamlısı nedir

Metot eş anlamlısı nedir
Metot kelimesinin eş anlamı nedir, metot nedir, metot TDK anlamı nedir, metot kelimesi ile ilgili örnek cümleleri yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Metot sözcüğünün hangi anlamı olduğu ve eş anlamı olup olmadığı merak edilebiliyor. Metot kelimesiyle aynı anlamı olan bazı kelimeler vardır. Aynı anlama sahip olmaları nedeniyle, birbirlerinin eş anlamlısı olarak da bilinir. Metot ve yöntem anlam bakımından aynıdır. Anlamları aynı olan kelimeler de, eş anlamlı olarak kabul ediliyor. Metot sözcüğünün eş anlamlısı, yöntem sözcüğüdür.

Metot kelimesinin anlamı ve doğru yazılışı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Bu kelime bazen '' metot '' şeklinde yazılıyor iken bazen de '' metod '' şeklinde yazılmaktadır. Fakat kelimenin tek bir doğru yazılışı bulunur. Kelimenin doğru yazılışı '' metot '' şeklindedir.

Metot kelimesinin eş anlamlısı nedir

Metot kelimesinin eş anlamı, yakın anlamı, anlamdaşı: Usul, yol, yöntem

Metot TDK anlamı nedir

Metot kelimesi günlük hayatta sıklıkla kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Metot kelimesi Fransızca kökenlidir. Metot kelimesinin TDK sözlüğündeki anlamı şu şekildedir: Yöntem.

Metot kelimesi ile ilgili örnek cümleler

  • Biz bu yöntemi kullanarak hedefe ulaşabiliriz.
  • Bu sistem bana pek doğru gelmedi.
  • Kullandığın metot her anlamda çok başarılıdır.
  • Yeni projeler için yeni metot bulmak gerekiyor.

Etiketler :
125
21
85
40
29
20
27
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.