Mezun olduğu bölüme giriş tarihi nasıl öğrenilir

Mezun olduğu bölüme giriş tarihi nasıl öğrenilir
Mezun olduğu bölüme giriş tarihi nasıl öğrenilir, üniversiteye giriş tarihi nasıl öğrenilir, nereden bakılır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Üniversiteye giriş tarihi nereden bulabilirim

e-Devlet’e giriş yapıp T.C. kimlik numarası ve şifrenizi yazarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca kazandığınız üniversitenin öğrenci işleri bölümünü arayarak da öğrenebilirsiniz. Elinizde transkript belgesi var ise orada da yazmaktadır.

Üniversiteye giriş tarihi öğrenme için buraya tıklayabilirsiniz.

e-Devlet sitesinden; Üniversite, açık öğretim üniversitesi, lise mezuniyet belge sorgulama işlemi, üniversite e-kayıt işlemi, öğrenim, katkı kredisi ve burs sorgulama ve öğrenim kredisi başvurusu yurt dışı öğrenci belgesi işlemleri yapılmaktadır.

Eğer, buradan sonuç alamazsanız yine e-Devlet üzerinden Transkript belgesi sorgulayarak üniversite kayıt tarihinizi öğrenebilirsiniz. Belge sorgulamak için buraya tıklayınız.

111
1
7
2
10
6
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.