Migros iş ilanları

Migros iş ilanları
Migros, günümüzde çok geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap, kaset ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hemen hemen tüm müşteri gereksinimlerini karşılamaktadır.

1. Migros Genel Müdürlük nerede? Farklı lokasyonlarda ofisiniz var mı?

Genel Müdürlüğümüz İstanbul-Ataşehir’dedir. İstanbul'da farklı bir lokasyonda şubemiz bulunmamaktadır. Bununla birlikte İç Anadolu (Ankara), Doğu Akdeniz/Güneydoğu (Adana), Ege (İzmir), Batı Akdeniz (Antalya), Kuzeydoğu Anadolu (Trabzon) Bölge Direktörlüklerimiz bulunmaktadır.

2. İdari Birimler ve mağazalarda çalışma saatleri nedir?

İdari Birimler çalışma saatlerimiz; 08:00-18:00 arası, mağazalarda 09:00-22:00 arasıdır. (Bazı mağazalarımızda çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin; AVM mağazaları)

3. Servis uygulamanız var mı?

Genel Müdürlük çalışanlarımız için Avrupa ve Anadolu olmak üzere her iki yakaya da servisimiz bulunmaktadır. Fakat mağazalarda esnek çalışma saati söz konusu olduğu için tüm personelin faydalanabileceği bir servis maalesef bulunmamaktadır.

4. Hafta sonları çalışıyor musunuz?

Hafta sonlarının mağazalarımızda en yoğun zamanlar olması nedeni ile mağaza kadrolarımız hafta sonları çalışmakta; hafta içi izin kullanmaktadır. Genel Müdürlüğümüzde ise hafta sonları çalışma sözkonusu değildir.

5. İş ve staj başvurularını hangi kanallardan yapabilirim?

Kariyer portallarından, Migros Kurumsal websitemizdeki Migros Kariyer bölümünden (kariyer.migroskurumsal.com) veya Migros Kariyer Facebook sayfamız üzerinden yapabilirsiniz.

6. Hangi dönemlerde staj başvuruları alıyorsunuz? Son dakika başvuru aldığınız dönemler hangi dönemler oluyor?

Yaz dönemi için, şirketteki Departman Müdürleri ile görüşülerek, o yıl içinde çalıştırılabilecek stajyer sayısı tespit edilir. Mayıs ayına kadar internet, e-mail, faks ve kişisel başvurular yapılır. Kişisel başvurularda bir CV iletilmesi gereklidir.

Kış dönemi için, haziran ayının ikinci haftasından itibaren Ağustos sonuna kadar başvurular alınır. Yaz ve kış dönemlerinde stajyer açığı oluştuğu takdirde, elimizde bulunan CV havuzuna bakılarak uygun adaylar görüşmeye çağrılır.

7. Her dönem için kaç stajyer alıyorsunuz?

Yaz dönemi için 65-70 üniversite stajyeri, kış dönemi için 40-45 lise stajyeri

8. Başvurlar hangi kanallar aracılığı ile yapılıyor?

İnternet, e-mail, faks ve kişisel başvurular

9. Stajyerlerden beklediğiniz özellikler neler?

Başvuru yapan ve ön elemeyi (ön eleme, CV'lere bakılarak ve departman ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılır) geçen adaylar mülakata çağrılır. Mülakat süresince çalışmak istediği alan, aile düzeni, kökeni, üyelerinin iş yaşamı, özel zevkler ve hobileri, varsa önceden çalıştığı sektör, alışkanlıkları hakkında bilgi alınır. Şirket çalışma ortamı ve kültürüne uygun davranılması ve departman gereksinimlerini karşılayacak nitelikte olması stajyer alımında bakılan önemli faktörlerdir.

10. Özellikle son dakika başvuru yapan stajyerler oluyor mu? Bu kişileri nasıl değerlendiriyorsunuz? Son dakika başvurular konusunda özel bir uygulamanız var mı?

Stajyer mülakatları belirlenen dönemlerde yapılıp, tüm kontenjan doldurulduğu için son dakika başvuruları yedek olarak tutuluyor. Kontenjan açığı oluştuğu takdirde değerlendiriliyor.

11. Sizin hem zamanında ham son dakika staj için başvuru yapan kişilere önerileriniz nedir?

Zamanında başvuru yapan adaylar için önerilerimiz, başvuru formunu eksiksiz doldurup, diğer adaylardan kendilerini öne çıkaran özelliklerini vurgulamaları.

12. Stajyerden beklentileriniz nedir? Siz şirket olarak bu genç yetenekleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Stajyerlerimize önemli sorumluluklar verip onların bizimle iş yapıyor olmalarını, öğrenmelerini ve bize destek olmalarını sağlıyoruz. Staj sonrasında memnun kalınıp şirket kadrosuna geçen çalışanlarımız olduğunu mutlulukla söyleyebiliriz.

13. Eğer burs alıyorlarsa, proje stajyerlerinin bursları kesilir mi?

Evet, proje stajyerlerimiz de sigortalı çalıştıkları için bursları kesilebilmektedir.

14. Proje Stajyerleri ilanının belirli bir başvuru dönemi var mı?

Hayır, belirli bir dönemi yok. İhtiyaçlar doğrultusunda sene içerisinde ilan açılabiliyor.

Sizde Migros'ta çalışmak istiyorsanız buradan iş başvurusu yapabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.