Migros çalışma saatleri

Migros çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Migros çalışma saatleri ve Migros marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Migros saat kaçta açılıyor, Migros kapanış saati nedir?

MİGROS KAÇTA AÇILIYOR

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık göstermektedir.

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 22:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.

Migros resmi ve dini bayram günleri çalışıyor mu?

Migros resmi ve dini bayram günleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Migros İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında kuruldu, bugün Türkiye'nin en büyük market zinciri. Tüm Türkiye'de 244 mağazası ve 6 bin çalışanı olan zincir yurtdışına da yatırım yapıyor.

Migros Bayramda açık mı (Ramazan ve Kurban)

Migros tüm resmi ve dini bayram günleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Çalışma saaterinde herhangi bir değişiklik olmuyor.

Migros Çalışma Saatleri  - Migros Market Kaçta Kapanıyor/Açılıyor

1975 yılında Koç Topluluğu'ndan Vehbi Koç'un istek ve yönlendirmesiyle hisseleri Koç Holding tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. 1990 yılının sonundan itibaren büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş'ı satın aldı. 2016 yılında şirket, 1513 Migros, 39 Macro Center ve 23 5M olmak üzere yurt içinde; yurt dışında ise Kazakistan ve Makedonya'daki 39 Ramstore ile hizmet vermektedir. 2017 yılı sonu itibari ile yurtiçinde 1.858 ve yurtdışında 40 olmak üzere toplam 1.898'e çıktı.
 
Migros Market çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve Kapanış saati olan 21.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Migros marketleri öğle arası tatili vermemektedir.
 
Migros merkez binası Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı No:7 34758 Ataşehir / İstanbul adresinde bulunmaktadır. Migros merkez şubesine 0216 579 30 00 numaralı telefon aracılığıyla veya 0216 579 35 00 faks numarasıyla erişebilirsiniz.
Migros Hakkında kısaca bilgi:

Migros marketleri, büyüküklerine göre M ekspres market, MM Migros, MMM Migros ve 5M Migros hipermarketleri olarak değişiklik göstermektedir. Ancak alışveriş merkezleri içerisindeki Migroslar dışında tüm Migros şubeleri aynı saatlerde hizmet vermektedir. Migros marketleri öğle arası tatili vermemektedir.

Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, kozmetik, kırtasiye, züccaciye, elektronik, kitap ve tekstil gibi kategorileriyle müşterilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum