Hopi nedir

Hopi nedir
Hopi nedir, Hopi, kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini mobil uygulama aracılığı ile sunan bir markalar koalisyonudur.

Kullanıcılarına, hayat tarzlarına, zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun kampanyaları iletir ve kullanıldıkça alışveriş deneyimini zenginleştirerek alışveriş konusunda ihtiyaç duyulabilecek rehberliği sunar.

Hangi mağaza formatları Hopi işbirliği kapsamındadır?
Migros, 5M, Migrosjet, Macrocenter, Sanal Market formatlarında HOPİ geçerlidir.

Hopi'nin "bana ne faydası var?"
Hopi, hayat tarzına, zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun kampanyaları iletir.

Hopi'yi hem Hopi'ye üye markaların mağazalarında, hem de e-ticaret sitelerinde yapacağın alışverişlerinde kullanabilirsin.

Hopi ile yaptığın alışverişlerden Paracık kazanır ve kazandığın Paracık'ları Hopi'ye üye markaların kampanyalarında kat kat değerli harcayabilirsin.

Paracık Nedir?
Paracık Hopi'nin ödül puanıdır.

Hopi ile Hopi'ye üye markalarda yaptığın alışverişlerinden ve kampanyalardan Paracık kazanırsın.

Kazandığın paracıkları tüm HOPİ üye markalarında harcayabilirsin.

1 Paracık = 1 TL değerindedir.

Hopi Uygulaması ücretli midir?
Hayır. Hopi'yi Appstore ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsin ve hiçbir kullanım ücreti ödemeden kullanabilirsin.

Hopi'ye nasıl üye olurum?
Akıllı telefonuna Appstore/Google Play üzerinden uygulamayı indirdikten sonra cep telefonunda uygulama üzerinden üye olabilirsin.

Migros'ta Paracık nasıl kazanılır?
Hopi kullanıcılarına özel kampanyalarda koşulu sağlayan müşteriler Paracık kazanabilir.

Paracık'larımı nerede kullanabilirim ?
Migros, 5M Migros, Tansaş, Migrosjet, Macrocenter, Sanal Market dahil tüm Hopi üye işyerlerinde kullanılabilir.

Paracık'ların kullanım süresi ne kadardır?
Paracıklar kazanıldıktan sonra 24 saat içerisinde yüklenilir ve 1 yıl geçerliliği vardır.

Paracık'ların kullanım kısıtı var mıdır?
Hayır, paracıklar 1 Paracık = 1 TL olarak Migros'ta tüm alışverişlerde kullanılabilir.

MONEY'ler PARACIK puanına dönüşür mü?
Hayır, 1 Money = 1 TL ve 1 Paracık = 1 TL'dir ancak Money'ler Paracık'lara asla dönüşemez. Ancak aynı fiş içerisinde hem Paracık, hem de Money kullanımı yapılabilir.

Paracık kazanılan ürünler iade edilirse ne olur?
Eğer müşterinin paracık bakiyesi yeterli ise, kazanılmış olan paracık sistem tarafından geri çekilir.

Eğer müşterinin paracık bakiyesi yeterli değilse tüm Hopi üye işyerlerinden yapılacak bir sonraki paracık kazanımından ilgili tutar düşülür.

Hopi Mağaza Kartları nedir?
Cüzdanında bir sürü mağaza kartı taşımana gerek olmadan, mağaza kartlarını dijital olarak Hopi'de saklayıp kullanabilirsin. Hopi Mağaza Kartlarım bölümünde kartını seçip kart numaranı girerek Hopi'ye kartını tanımlamış olursun.

Money Club Kartımı Hopi'ye nasıl tanımlayabilirim?
Cep telefonunda Hopi uygulaması içerisinde Mağaza Kartlarım bölümüne girerek Money Club Kartını seçmen ve kart bilgilerini girmen yeterlidir. Hopi'ye kayıtlı cep telefonun ile Money Club Kart'ına kayıtlı cep telefonun aynı olmazsa tanımlama sağlanamayacaktır.

Money Club Kartımı cep telefonu numarası söyleyerek kullanıyorum, kart numaramı bilmiyorum, ne yapabilirim?

444 10 44 Migros Müşteri Hizmetlerini arayarak Money Club Kart numaranı öğrenebilir ve HOPİ'ye tanımlayabilirsin.

Money Club özellikli kartlar HOPİ'ye dahil midir?
Evet, Money Club Kart, Money Bonus, Positive Card, Money Pro gibi Money Club özellikli kartlar Hopi'ye dahildir.

Money Bonus Kartımı Hopi'ye nasıl tanımlayabilirim?
Cep telefonunda Hopi uygulaması içerisinde Mağaza Kartlarım bölümüne girerek Money Club Kartını seçmen ve aşağıdaki şekilde bilgilerini girmen yeterlidir. Hopi'ye kayıtlı cep telefonun ile Money Club Kart'ına kayıtlı cep telefonun aynı olmazsa tanımlama sağlanamayacaktır.

Girilmesi gereken kart no : Kartın İlk 6 Hanesi + MIN NO (Kartın Sol Altındaki 10 Haneli Numara)

Money Club Kartımı / Money Bonus Kartımı Hopi'ye tanıtamadım, ne yapabilirim?
Money Club Kartını , Hopi'ye tanıtabilmen için Money Club Kartına tanımlı cep telefonu numaran ile Hopi'ye kayıtlı cep telefonu numaranın aynı olması gereklidir. Money Club Kartın ile Hopi'ye kayıtlı cep telefonu numaran aynı ise detaylı yardım almak için Hopi Müşteri İlişkilerini aramanı rica ederiz. Telefon numaran aynı değil ise Migros Müşteri Hizmetlerini arayarak telefon numaranı güncellemeni rica ederiz.

Kayıtsız bir Money Club Kart, HOPİ'ye eklenebilir mi?
Hayır, eklenemez. Money Club Kart'ın kayıtlı olması gereklidir. Başvuru formunu doldurarak tüm mağazalarımızdan Money Club Kart kaydı yapılabilir.

Money Club Kartımı ve Hopi'mi aynı anda kullanabilir miyim?
Evet, eğer Money Club Kart'ını Hopi uygulamasına tanımladıysan, Money Club Kart ya da HOPİ ile başladığın alışverişlerde hem Money Club Kart avantajlarından/kampanyalarından/indirimlerinden faydalanır hem de HOPİ Kart avantajlarından/kampanyalarından/indirimlerinden faydalanırsın.

Ancak aynı alışverişte sadece MONEY CLUB KART'ını HOPİ'ye tanımlamış olan müşteriler hem Money Club Kart hem de HOPİ'nin faydalarını kazanır.

Eğer Money Club Kart'ınızı "Hopi-Mağaza Kartlarım"a eklemesseniz, Migros'ta yapacağınız işlemlerde önce Money Club Kart'ınızı, sonra Hopi'nizi okutarak hem Money Club, hem de Hopi'nin tüm faydalarını alabilirsiniz.

Hopi ile başlattığım alışverişler Money Club Kartıma otomatik işlenir mi?
Evet, eğer cep telefonunda yer alan Hopi uygulamasına Money Club Kart'ını tanımladıysan, HOPİ uygulaması ile başladığın alışverişler otomatik olarak Money Club Kart'ına da kaydedilir, Money Club kampanyalarından da faydalandırır.

Money Club Kart ile başlattığım alışverişler Hopi'me otomatik işlenir mi?
Evet, eğer cep telefonunda yer alan Hopi uygulamasına Money Club Kart'ını tanımladıysan, Money Club Kart ile başladığın alışverişler otomatik olarak HOPİ'ne de kaydedilir, Hopi kampanyalarından da faydalandırır.

Migros'ta alışveriş yaptığımda kazandığım ya da kullandığım Paracık'lar alışveriş fişimde yer alacak mı?
Kullandığın paracık tutarı alışveriş fişinde gösterilir. Ancak kazandığın paracık tutarını 24 saat içerisinde HOPİ uygulamasından takip edebilirsin.

Money Club Kart'ım yok, HOPİ'den faydalanabilir miyim?
Evet, HOPİ kimliğimde yer alan 10 haneli kod ile alışverişe başlayarak paracık kazanabilir ve paracık kullanabilirsin. Ancak bu alışverişte Money Club Kart indirimlerinden faydalanamazsın.

Aynı alışverişte hem MONEY hem de PARACIK kazanabilir miyim?
Evet, eğer kampanya koşullarına uyuyorsa hem Money, hem de Paracık kazanabilirsin.

Ödeme kısmında da hep Money, hem de Paracık ile ödeme yapabilirsin.

Nasıl paracık kullanırım?
Money Club Kart'ını Hopi uygulamana tanımladıktan sonra alışverişe HOPİ ya da Money Club ile başlayarak alışveriş sonunda paracık ödemesi yapabilirsin.

Eğer HOPİ-Money Club Kart eşleştirmesi yapıldıktan sonra, farklı bir HOPİ kullanıcısının paracık bakiyesi ile ödeme yapılamaz. Fakat HOPİ müşterisi olmayan bir Money Club Kart sahibi, başka bir HOPİ kullanıcısının PARACIK bakiyesi ile ödeme yapabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.