Mike Tyson hangi hayvanın türdeşlerine zorbalık yaptığını görüp kafese girip onu dövmek için bakıcıya rüşvet teklif etmiştir

Mike Tyson hangi hayvanın türdeşlerine zorbalık yaptığını görüp kafese girip onu dövmek için bakıcıya rüşvet teklif etmiştir
Eşiyle gezmek için New York'ta bir hayvanat bahçesini kapatan Mike Tyson hangi hayvanın türdeşlerine zorbalık yaptığını görüp kafese girip onu dövmek için bakıcıya rüşvet teklif etmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Eşiyle gezmek için New York'ta bir hayvanat bahçesini kapatan Mike Tyson hangi hayvanın türdeşlerine zorbalık yaptığını görüp kafese girip onu dövmek için bakıcıya rüşvet teklif etmiştir

A- Aslan
B- Ayı
C- Goril
D- Kanguru

Doğru Cevap: Goril

Mike Tyson geçmişte gümüş sırtlı bir gorille dövüşmek için bir hayvanat bahçesi görevlisine 10 bin dolar teklif ettiğini itiraf etti. Eski ağır sıklet dünya şampiyonu hayvan sevgisiyle tanınıyor. Kısa süre önce de egzotik hayvan beslediği geçmişini tartıştığı ve Amerika'nın asıl "Kaplan Kral'ı" olma iddiasını gösterdiği haberleri basında yer almıştı.

Fakat anlaşılan Tyson gorilleri büyük kedilerden daha az seviyor. Nitekim boksör 1980'lerin sonunda bir keresinde kafesin içine tırmanıp gümüş sırtlı bir gorille dövüşmek istediğini bir hayvanat bahçesi görevlisine söylediğini açıkladı.

Neyse ki bahsi geçen hayvanat bahçesi görevlisi teklifini reddetti.

1
1
0
0
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.