Mopaş Market çalışma saatleri

Mopaş Market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Mopaş mağazaları çalışma saatleri ve Mopaş marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Mopaş saat kaçta açılıyor, Mopaş saat kaçta kapanıyor?

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

MOPAŞ ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 22:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Not: Şubeler arası çalışma saatleri farklılık gösterebilir.

İnsanların sağlıklı ve doğal bir biçimde beslenmeleri amacıyla perakende, toptan gıda ve günlük temel ihtiyaçlarını karşılayan, bu süreçte insanların geleneksel beslenme ve gıda tüketim alışkanlıklarını ve değerlerini koruyan alanında öncü bir marketler zinciri olarak hizmet sunmaktır.

Kolayca ulaşılabilen, kaliteli mekânlarda, sağlıklı, kaliteli, taze ve ekonomik biçimde perakende ve toptan alışveriş imkânı sağlayan, hizmette insanı ve insani değerleri ilke edinen ve böylece alışveriş yapanların kendilerini iyi hissetmelerine katkıda bulunan bir hizmetler zinciri sağlamaktır.

MOPAŞ Markete iş başvurusu yapmak istiyorsanız bu linki kullanabilirsiniz. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum