Morpa Kampüs Üye Ol – Kaydol – 2013

Morpa Kampüs Üye Ol – Kaydol – 2013
Morpa Kampüs Üyelik İle İlgili Bilgiler ve Yorumlar

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerdedestekolmak içinhazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılanbilgisayardesteklibir eğitim yazılımıdır. OynayarakÖğretmeye amaçlıgüzelbir site ilköğretim 1. sınıfdan 8. sınıfa kadar her öğrencinin kullanabileceğigüzelortam .

Morpa Kampüs Üye Ol Öğrenci (Üye Olmak istiyorum)

ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji,Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsar.

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılır?
İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Morpa Kampüs’ten yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Morpa Kampüs herhangi bir bilgisayar kurulumu veya Cd gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, www.morpakampus.com.tr adresine girerek üye olmaktır.

Morpa Kampüs Deneme üyeliği hakkı: Morpa Kültür yayınlarının 1., 2., 3., 4. ve 5. Sınıf 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Test, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın alan okurlar için geçerlidir.

Deneme üyeliğinden her okur sadece 1 kez yararlanabilir.

Deneme üyeliği ücretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren belirtilen günler arasında geçerlidir.

Öğretmenler için deneme üyeliği yoktur. Öğretmenlerimiz, istenilen bilgi ve belgeleri bize ulaştırdığı taktirde ücretsiz olarak Morpa Kampüs üyeliğine sahip olabileceklerdir.

Morpa Kampüs Üye Ol – 2013 2014

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
10 Yorum