Motorlu taşıtlarla yolculuk yaparken kural dışı davranışlarda bulunmak can güvenliğimizi nasıl etkiler

Motorlu taşıtlarla yolculuk yaparken kural dışı davranışlarda bulunmak can güvenliğimizi nasıl etkiler
Motorlu taşıtlarla yolculuk yaparken kural dışı davranışlarda bulunmak can güvenliğimizinasıl etkiler bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günlük hayatımızın içinde bir yerden bir yere gitmek için yada işe, okula gitmek amacı ile toplu taşıma veya şahsi araçla mutlaka bir motorlu araca bineriz. Özellikle toplu taşımalarda bindiğimizde uyumamız gereken kurallar bulunur.

Bu kuralları ihmal edersek, hem kendi canımızı hemde diğer yolcuların canını tehlikeye atmış olabiliriz. Bunun için yolculuk yaparken, trafik kurallarına uygun olarak yolculuk yapmamanız gerekir. Trafik kurallarına uyuduğumuz takdirde dikkat dağınıklığı olmaz, güven ortamında oluşmuş olur. Trafik kurallarına uyumazsak, trafiğin güvenliği sağlanmamış olur.

2
2
43
7
2
2
19
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.