Mülk Suresi 14. ayet faziletleri nelerdir, Elâ ya’lemu men halak(halaka), ve huvel latîful habîr(habîru)

Mülk Suresi 14. ayet faziletleri nelerdir, Elâ ya’lemu men halak(halaka), ve huvel latîful habîr(habîru)
Mülk Suresi 14. ayet faziletleri nelerdir, Elâ ya’lemu men halak(halaka), ve huvel latîful habîr(habîru) konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Mülk Suresi 14. ayet faziletleri nelerdir, Elâ ya’lemu men halak(halaka), ve huvel latîful habîr(habîru)

Cevap : Bu ayeti sürekli okumak, insanı fakirlikten ve her türlü musibetten korur.Her muradınız (Hacet-İstek) için de Yatsı namazından sonra 33 kere okuyup ardından 3 İhlas ile 1 Fatiha okunup gönlünüzce dua ediniz.
Mülk suresi 14.ayet sayesinde rüyada görmek istediğiniz şeyi görebilirsiniz. Bunun için ; Mülk Suresi’nin 14üncü ayeti Arapça olarak bir kağıda yazın gece yatmadan önce güzelce namaz abdesti alın, sonra hemen ardından gusül abdesti alın, sonra hemen banyodan çıkarken yine namaz abdesti alın ve abdestli şekilde yatarken, rüyada görmek istediğini görmek istiyorsan bunun için niyet edin, ve Mülk suresi 14. ayeti yazıp başının altına koyun ve neyi görmek istiyorsanız niyetinizi gönlünüzden geçirin sonra 7 defa bu ayeti okuyun.

Mülk Suresi 14. Ayeti Türkçe Okunuşu

Elâ ya'lemu men ḣalaka ve huve-lletîfu-lḣabîr(u)

Mülk Suresi 14. Ayeti Anlamı

Yaratan bilmez olur mu? O, bütün inceliklerin farkındadır ve her şeyden haberdardır.

Mülk Suresi 14. Ayeti Tefsiri

Mülk suresinin 13-14. ayetleri içerisinde bu ayeti de kapsayan bir tefsir söz konusudur;

Bu dünyada günah işleyenler, ya kendilerini görüp gözeten Allah'ın varlığına inanmıyor veya inanmakla birlikte dünyevî hırs ve menfaatleri, nefsânî arzuları yüzünden gaflete dalıp sorumluluklarını unutuyorlar. İşte bu âyetlerde inkârcılara ve gafillere Allah'ın gizlisiyle açığıyla her şeyi kuşatan ilmi hatırlatılmakta, kendilerinden hayatlarını buna göre düzenlemeleri istenmektedir.

17
0
1
1
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.