Munzur Üniversitesi Akademik Takvimi

Munzur Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 eğitim öğretim yılı Tunceli Munzur Üniversitesi akademik takvimi ve sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak?

Munzur Üniversitesi güz dönemi dersleri 13 Eylül günü başlayacak ve 20 Aralık günü sona erecektir. Bahar dönemi dersleri ise 7 Şubat günü başlayacak ve 20 Mayıs günü sona erecektir.

Munzur Üniversitesi güz ve bahar dönemi sınavları ne zaman

Güz dönemi yarıyıl sonu genel sınavları 21 Aralık 2 Ocak tarihleri arasında, bütünleme sınavları 10-16 Ocak tarihleri arasında, mezuniyet sınavı 19-20 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

Bahar dönemi yarıyıl sonu genel sınavları 23 Mayıs 5 Haziran tarihleri arasında, bütünleme sınavları 13-19 Haziran tarihleri arasında, mezuniyet sınavı 22-23 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

Munzur Üniversitesi akademik takviminin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

2
33
0
2
0
1
36
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum