Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı kitapları araştırınız

Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı kitapları araştırınız
Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı kitapları araştırınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı kitapları araştırınız. Araştırdığınız kitaplardan birini arkadaşlarınıza tanıtınız.

Ödev cevabı kısaca : Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı bazı kitaplar: Nutuk, Yurttaş İçin Medeni Bilgiler, Hatıra Defteri, Geometri, Güneş-Dil Teorisi: Ulus Dil Yazıları. Sizlere Nutuk adlı eseri tanıtmak istiyorum.

Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı kitaplardan biri olan "Nutuk," Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi ve cumhuriyetin kuruluşu hakkında önemli bilgiler içeren bir eserdir. Kitap, Atatürk'ün Sivas Kongresi'nde yaptığı konuşmanın metnidir ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerini açıklar. "Nutuk," Türk tarihindeki önemli bir dönemi aydınlatan ve Atatürk'ün liderliğindeki milli mücadeleyi anlama fırsatı sunan bir başyapıttır.

130
191
364
106
105
109
325
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.