Nabi Avcı’den haziran ataması açıklaması

Nabi Avcı’den haziran ataması açıklaması
Milli Eğitim Bakanlı Nabi Avcı öğretmen atamaları hakkında soruları cevaplandırdı
2014 Kpss’den önce Haziran ayında öğretmen atama isteyen bir grup öğretmen  Başbakanlık AFAD ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak girişimi sonucu hayata geçirilen ‘Afete Hazır Okul Kampanyası’nın lansmanına katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya   taleplerini ileti.
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI  Haziran ayında öğretmen atamasına dair bir programlarının olmadığını sınava çok az bir süre kaldığını ve daha önce de belirtikleri gibi  sınavdan sonra 40 bin öğretmen ataması yapacaklarını bu yüzden atama bekleyen öğretmenlerin bekleyentiye girmeyip  ders çalışmaları yönünde  açıklamada bulundu.
 
Haziranda atama bekleyen öğretmenler aynı programa katılan Emine  Erdoğana verilmek üzere  Başbakanlık korumalarına ANNELER GÜNÜ için Tesbih Hediyesi  ile birlikte Haziran ataması talebini içeren mektuplarını teslim ettiler.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.