Nalan'ın babasının beş çocuğu olup dördünün adları Nazan, Necla, Narin ve Nurten ise beşinci çocuğun adı nedir

Nalan'ın babasının beş çocuğu olup dördünün adları Nazan, Necla, Narin ve Nurten ise beşinci çocuğun adı nedir
Nalan'ın babasının beş çocuğu olup dördünün adları Nazan, Necla, Narin ve Nurten ise beşinci çocuğun adı nedir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Nalan'ın babasının beş çocuğu olup dördünün adları Nazan, Necla, Narin ve Nurten ise beşinci çocuğun adı nedir 

A- Naciye
B- Nazlı
C- Nazife
D- Nalan

Doğru Cevap: Nalan

Nalan ismi kız çocukları için anne ve babaları tarafından beğenilir. Kız çocuklarına konulan Nalan adının pek çok anlamı vardır. Nalan Farsçada inleyen anlamına gelir.
Nalan kelimesi feryat eden anlamına gelir. Kibar ve ağırbaşlı kimseler için kullanılır. Nalan ismi aynı zamanda hüzünlü demektir. İnleyen, çığlık atarak yas tutan acı dolu kişilere Nalan dendiği için, Nalan denildiğinde insanların aklına hüzünlü insanlar gelir.
Nalan'ın pek çok anlamı bulunur. Nalan aynı zamanda ağlayan anlamına gelir. Nalan ismi narin kimseler için bir sıfat olarak kullanılır. Nalan ismine sahip kişiler duygusal ve kırılgandır.

2
0
1
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.