Neil Armstrong, Buzz Aldrin ve Micheal Collins'in adları hangi sembolün içinde yer alır

Neil Armstrong, Buzz Aldrin ve Micheal Collins'in adları hangi sembolün içinde yer alır
Hollywood'daki Şöhret Yolu'nda kaldırıma yazılmış adların büyük çoğunluğu yıldız sembolü içinde yer alırken Neil Armstrong, Buzz Aldrin ve Micheal Collins'in adları hangi sembolün içinde yer alır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hollywood'daki Şöhret Yolu'nda kaldırıma yazılmış adların büyük çoğunluğu yıldız sembolü içinde yer alırken Neil Armstrong, Buzz Aldrin ve Micheal Collins'in adları hangi sembolün içinde yer alır

A- Üçgen
B- Kare
C- Altıgen
D- Daire

Doğru Cevap: Daire

Hollywood Bulvarı (Hollywood Walk of Fame) (Türkçe: Hollywood Şöhret Yolu), Hollywood, Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de bulunan; Hollywood Bulvarı ve Vine Street arasında uzanan, ünlü kişilerin ve dizilerin yıldızlarının bulunduğu bir yürüyüş yoludur. Bu kaldırımda 2.400'den fazla yıldızın ismi bulunmaktadır.

  • Michael Jackson Hollywood Walk of Fame 'de iki yıldızı olan tek sanatçıdır.
  • Gene Autry, alınabilecek tüm yıldızları alan tek kişi olarak tarihe adını yazdırmıştır.
  • 1996'da Meksikalı şarkıcı Luis Miguel, Şöhret Yolu'nda bir yıldıza sahip olan ilk Latin Amerikalı olmuşur.
  • 1960'ta Jimmy Boyd, 20 yaşında Şöhret Yolu'nda yıldızı olan en genç şarkıcı unvanını almıştır.
  • 2003 yılında Britney Spears'in 22 yaşında yıldızının yer almasıyla yıldızı bulunan en genç ikinci şarkıcı unvanını aldı.
  • Shakira 2009 da duyurulan yıldızına 2011 yılında yıldıza sahip olmuştur. Böylece, Şöhret Yolu'ndaki tek Kolombiyalı olmuştur.

31
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.