Neil Armstrong'un -150 santigrat derece soğuğa 100 santigrat derece sıcağa ultrayiyole radyasyona dayanaklı

Neil Armstrong'un -150 santigrat derece soğuğa 100 santigrat derece sıcağa ultrayiyole radyasyona dayanaklı
Neil Armsrtong'un -150 santigrat derece soğuğa 100 santigrat derece sıcağa ultraviyole radyasyona dayanaklı 20'den fazla katmanlı uzay kıyafetini ne firması üretmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Neil Armstrong'un -150 santigrat derece soğuğa 100 santigrat derece sıcağa ultraviyole radyasyona dayanaklı 20'den fazla katmanlı uzay kıyafetini ne firması üretmiştir 

A- İç çamaşırı

B- Mum

C- Güneş gözlüğü

D- Tencere

Doğru Cevap: İç çamaşırı

Neil Louis Armstrong (d. 5 Ağustos 1930 - ö. 25 Ağustos 2012), Amerikalı astronot, Ay'a ilk ayak basan insan.
5 Ağustos 1930'da Wapakoneta, Ohio'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimi sırasında izcilik yaptı. Purdue Üniversitesi'nde havacılık ve uzay mühendisliği okudu. Kore üzerinde Amerikan Deniz Kuvvetleri pilotu olarak 78 saat uçuş yaptı. 1956 yılında evlendi, eşinden üç çocuğu oldu. ABD uzay programına astronot olarak katılmak için başvurdu, denemelerden başarıyla geçti. Gemini 8 uçuşuyla ilk kez uzaya gitti. 20 Temmuz 1969 tarihinde Apollo 11 ile yaptığı ay yolculuğunda aya ilk ayak basan insan oldu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum