Nerede 1428 yunus öldürülmüştür

Nerede 1428 yunus öldürülmüştür
Yunus öldürme geleneği hangi ülkede yapılmaktadır, Eylül 2021'de nerede eski bir geleneği devam ettirmek için 1428 yunus öldürülmüştür sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 18 Temmuz 2023 Salı yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan Eylül 2021'de nerede eski bir geleneği devam ettirmek için 1428 yunus öldürülmüştür sorusunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Eylül 2021'de nerede eski bir geleneği devam ettirmek için 1428 yunus öldürülmüştür

A- Danimarka'ya bağlı Faroe Adaları'nda
B- Japonya'ya bağlı Ryukyu Adaları'nda
C- Birleşik Krallık'a bağlı Falland Adaları'nda
D- ABD'ye bağlı Hawaii Adaları'nda

Doğru Cevap: Danimarka'ya bağlı Faroe Adaları'nda

İskoçya ve İzlanda arasında bulunan 18 kayalık adanın hükümetinin kararı neticesinde Atlantik beyaz yanlı yunusu avlarının nasıl yürütüldüğü incelenecek.

Karar 12 Eylül pazar günü Faroe'nin merkez adalarından Eysturoy'da 1428 yunusun toplu halde katledildiğine dair görüntüleri takiben geldi. Av önceki yıllara kıyasla o kadar büyüktü ki avcıların hayvanların acısını en aza indirecek düzenlemelere uymamış olabileceğinden korkuluyor.

28
19
2
19
34
111
255
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.