No Surprises adlı şarkı hangi gruba aittir

No Surprises adlı şarkı hangi gruba aittir
Dinlediğiniz No Surprises adlı şarkı hangi gruba aittir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Dinlediğiniz No Surprises adlı şarkı hangi gruba aittir 

A- Nirvana

B- Radiohead

C- Pearl Jam

D- Iron Maiden

Doğru Cevap: Radiohead

Radiohead, Oxfordshire'lı bir İngiliz alternatif rock grubudur. Grubun üyeleri (baş vokal, ritim gitar, piyano ve elektronik ses işleme cihazları), Thom Yorke, (baş gitarist, ve diğer enstrümanlar) Jonny Greenwood, (gitar, arka vokal) Ed O'Brien, (bas gitar, synthesizer) Colin Greenwood ve (davul, perküsyon) Phil Selway'dır. Radiohead, otoriteler tarafından en yaratıcı çağdaş rock grupları arasında gösterilir. Bunun en büyük nedenleri de birkaç katmandan oluşan şarkıları ve bir albümlerinden diğerine müzik tarzlarındaki radikal değişikliklerdir. Her ne kadar albümleri EMI gibi büyük ve ana akım bir yapımcı tarafından yayımlanıyorsa da, çoğunluk tarafından hem müzikal hem de politik bağımsızlıklarını korudukları düşünülmektedir. Radiohead albümleri, şimdiye kadar 23 milyondan fazla satış rakamına ulaştı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.