Öğretmen atamaları yapıldı, sonuçlar MEB'de yok!

Öğretmen atamaları yapıldı, sonuçlar MEB'de yok!
MEB, 40 bin öğretmen ataması gerçekleştirdi ama atama sonuçlarına ulaşılamıyor.

MEB tarafından gerçekleştirilen öğretmen atama sonuçları, geçtiğimiz senelerde Bakanlık'ın "atama.meb.gov.tr" adresinden açıklanıyordu. 40 bin öğretmenin atandığı bu yılki atama sonuçlarının ise "ikgm.meb.gov.tr" adresinden duyurulacağı açıklandı. MEB'den yapılan duyuruda "Adaylar sonuçlarını atama işlemleri tamamlandıktan sonra bakanlığın internet sitesinden öğrenebilecek" denildi.

Öğretmen atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı'nda düzenlenen törenle yaklaşık yarım saat önce gerçekleştirildi fakat MEB'in internet sitesinde henüz atama sonuçlarına dair bir bilgi bulunmuyor. MEB tarafından duyurulan siteye erişim de oldukça problemli. Atama gününü heyecanla bekleyen öğretmen adayları ise bu duruma tepkili...

Kaynak:

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.