Öğretmenlere son dakika uyarısı sadece EBA kullanın

Öğretmenlere son dakika uyarısı sadece EBA kullanın
Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için kullanılan platformlarla ilgili çok önemli açıklama yaptı. Öğretmenlerin sadece EBA kullanması gerektiği belirtilirken, diğer platformların kullanılması halinde dikkat edilmesi gereken hususlar açıklandı.

 Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için sadece EBA kullanılması gerektiğini açıkladı. Diğer platformların kullanılması halinde ise dikkat edilecek hususlar açıklandı. MEB'den yapılan son dakika açıklama şöyle:

"Öğretmenlerimizin, öğrencileriyle uzaktan sanal ortamda ders yapmak amacıyla 8. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ve 12. sınıflar için sadece EBA Canlı Ders özelliğini kullanması gerekmektedir. Bu sayede öğrencilerimizin kişisel verileri başka platformlara taşınmamış olacaktır.

EBA dışındaki platformlar üzerinden sanal sınıf uygulaması yapılması halinde, bu platformlara kullanıcılar sosyal medya hesapları aracılığıyla giriş yapmamalı, öğrencilerimizin kameraları zorunlu olmadıkça kapalı olmalı."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.