Öksüz çocuk göbeğini kendisi keser atasözünün anlamı

Öksüz çocuk göbeğini kendisi keser atasözünün anlamı
Bu yazımızda sizlere Öksüz çocuk göbeğini kendisi keser anlamı nedir , Öksüz çocuk göbeğini kendisi keser ne demektir açıklaması hakkında bilgiler vereceğiz.

Öksüz çocuk göbeğini kendisi keser anlamı şu şekilde :

Bir koruyanı, kollayanı olmayan kimseler her işlerini kendileri yapmak zorundadır. 

Bir koruyanı, kollayanı olmayan kimseler her işlerini kendileri yapmak zorundadır. Ancak unutmamak gerekir ki bu durumda olan insanların en büyük yardımcısı Yüce Allah'tır. Kendi başlarına her zorluğun altından kalkacak gücü bulurlar.

Öksüz çocuklar, yanlarında onlara destek olacak kimse olmadığı ve onlara yardım edecek kimseleri olmadığı için, her işlerini kendi başlarına yapmak zorunda kalırlar. Bu durumda da yalnız başlarına iş yapıp, kararlarını tek başlarına almayı öğrenirler. Onların en büyük yardımcısı Allah'tır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum