Okullar ne zaman kapanacak tatil Haziran'ın kaçında kapanacak

Okullar ne zaman kapanacak tatil Haziran'ın kaçında kapanacak
Okullarının kapanış tarihi, II. dönem sonuna gelinirken öğrencilerin aramalarına konu olan başlıklardan. Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 akademik takvimime göre ikinci ara tatil tarihi ve okulların kapanış günü belirtildi.

Bakan Mahmut Özer'den okulların kapanacağı tarihe dair açıklama geldi. Nisan ara tatiline öğrenciler ve öğretmenler 17 Nisan'da girecek. Bayram tatili ile birleşen ara tatil sonrası okulların kapanış tarihinin uzayıp uzamayacağı da hayli gündemi meşgul eden konular arasında yerini aldı. İşte, 2022-2023 MEB akademik takvimi...

Okullar ne zaman kapanacak

İkinci dönem 71 ilde 20 Şubat'ta başlarken deprem felaketinden etkilenen 10 ilde ise okullar kademeli açıldı. Öğrenciler bayram tatili ile birleşen ara tatile 17 Nisan'da giriyor. 24 Nisan'da ise sınıflarda yeniden yer alacaklar. Okullar, MEB akademik takvime göre 16 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek.

2022-2023 eğitim yılı uzayacak mı

Deprem felaketi nedeniyle okulların açılışı ertelenmişti ve 10 ilde okullar kademli açılmıştı. Öğrenciler ise okullarda ikinci dönemin uzayıp uzamayacağını araştırıyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konu hakkında, "2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayacağız." sözlerini kullandı.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.