Okullar ne zaman tatile girecek

Okullar ne zaman tatile girecek
2018 okullar ne zaman kapanıyor, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı içinde okullar yaz tatiline Haziran ayının tam kaçında başlayacak. İşte tatil planı yapan öğrenci ve velilerin merak ettiği tüm sorularla ilgili tüm detaylar...

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin merakla beklediği yaz tatili için artık geri sayım başladı. Sınavlardan bunalan ve Yaz tatili planlarını daha doğru yapmak isteyen bireylerin merak ettiği "okullar ne zaman kapanıyor?" sorgusu Google'da sürekli arananlar listesinde yer almaya devam ediyor.

Öğrenciler ve Öğretmenler için son ders zili 8 Haziran 2018 tarihinde çalacak. 9 Haziran Cumartesi günü başlayan yaz tatili, 17 Eylül Pazartesi günü 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla son bulacak.

Yaz tatili kaç gün olacak?

Öğrencilerin çok sevdiği yaz tatili yaklaşık 3 ay sürmektedir. Oldukça uzun bir süre olan yaz tatiline çıkan öğrenciler bu süreyi iyi değerlendirmelidirler. Daha önceki seneler işlenilen derslerin tekrarlarının yapılması yeni dönem derslerini anlamak için oldukça faydadır. Öğrenciler yaz tatilinde dinlendikten sonra azar azar tekrar yapmaya başlamalıdırlar.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

8 Haziran 2018 Cuma günü tatile çıkan öğrenciler 3 aylık bir tatilin ardından 17 Eylül 2018 Pazartesi tarihinde ders zilinin çalmasıyla yeniden okullarında eğitim görmeye başlayacak.
 
Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5'inci sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime hazırlanması, okulların açıldığı ilk hafta içerisinde dersler ile eş zamanlı olarak yapılacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.