Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 18 Aralık 2012 Salı

Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 18 Aralık 2012 Salı
Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 18 Aralık 2012 Salı

18 Aralık Salı günü Kar Tatili Var mı ? Hangi İlçeleri Kar Tatili Verdi ? İşte hava durumu ve ayrıntılar:

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu bölgelerdeki yağışlara ilave olarak ülkemizin batısı yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdi. Marmara'da başlayan yağışların zamanla Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'de aralıklarla görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) Muğla çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, Doğu Anadolu ile gece ve sabah saatlerinde iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR :Doğu bölgelerde kuzey ve kuzeydoğu, iç kesimler ile zamanla batı bölgelerde güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
UYARILAR
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Yurdun büyük bir bölümünü etkisine alan kar yağışıdevam ediyor.

Tatil Haberleri bu sayfaya eklenecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.