Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 2 Mart 2012 Cuma

Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 2 Mart 2012 Cuma
Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 2 Mart 2012 Cuma

2 Mart Cuma günü Kar Tatili Var mı ? Hangi İlçeleri Kar Tatili Verdi ? İşte hava durumu ve ayrıntılar:

Yurdun
büyük bir bölümünü etkisine alan kar yağışı bazı illerde eğitime de ara vermelerine neden oldu.

ERZURUM

Erzurum’un Tekman ilçesinde kar ve tipi nedeniyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

Amasya'da da tatil  

Amasya'da kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken kentte bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhacıköy, Hamamözü ve Taşova ilçelerinde yarın, Göynücek ilçesinde ise yarın ve Cuma günü eğitime ara verildiği ifade edildi.

SAMSUN

Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 2 gün daha ara verildi. Aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle saat 13.30 itibariyle Ladik ve Salıpazarı'nda okullar 2 gün daha (1-2 Mart 2012) tatil edildi. Ayrıca Havza ve Vezirköprü ilçe genelinde 1 gün, Ayvacık'ta köylerde ve Alaçam'da Kızlan İlköğretim Okulu'nda okullar 1 gün tatil edilmişti.

Sivas

Merkez ve Merkeze bağlı belde ve köylerde olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime iki gün ara verildi.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından, merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerde 01-02 Mart 2012 Perşembe ve Cuma günü olmak üzere iki gün eğitime ara verilmesine karar verildi. Bununla birlikte ilimizde kamuda görevli engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar da bu karar kapsamında idari izinli sayılacaktır.

Adıyaman

Adıyaman Valiliği' şehirde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim okullarının 2 gün tatil edildiğini duyurdu.

Adıyaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, ilköğretim okulları ile liselerde Adıyaman merkez ve Samsat hariç tüm ilçelerde eğitime Perşembe ve Cuma günü ara verildiği bildirildi.

KIRŞEHİR

Kırşehir'in bazı ilçelerinde, yoğun kar yağışı sebebiyle okullar yarın için tatil edildi.

ADANA

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. Edinilen bilgiye göre, iki gündür süren yoğun kar yağışı nedeniyle Tufanbeyli'de dün okullar tatil edilmişti. Kar yağışının devam etmesi ve tipi çıkması nedeniyle eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.