Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 9 Şubat 2012

Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 9 Şubat 2012
Okullara Kar Tatili Olan Verilen İller ve İlçeler - Son Durum - 9 Şubat 2012

MALATYA

Malatya kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, merkezdeki ilköğretim ve liselerde yarın ve perşembe günü eğitime ara verildiği bildirildi.

İl merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli kadınlar, kalp ve böbrek yetmezliği ile kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği ve kronik hastalığı olanlarla engelli kamu personelinin de aynı tarihlerde idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü açıklandı.

BİNGÖL

Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve kötü hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 8-9 Şubat tarihlerinde eğitime ara verildiği bildirildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeni ile okullar 3 gün tatil edildi.

Gölbaşı'nda dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ile köy ve beldelerdeki ilk ve ortaöğretim düzeyindeki okullarda 3 gün eğitime ara verildi. Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman yaptığı açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların 3 gün tatil edildiğini belirtti. Özduman, "Şiddetli kar yağışı nedeni ile köy yollarının kapalı olması taşıma servislerinin taşımayı yapamaması ve öğrencilerin can güvenliği için ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı ile okullar 3 gün tatil edilmiştir." dedi.

İlçede devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken birçok köy yolu da ulaşıma kapandı. Yetkililer yol açma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

SİVAS

Kar yağışının etkili olduğu Sivas'ın Ulaş ve Yıldızeli İlçesi'nde de ilk ve orta dereceli okullar da 2 gün tatil edildi.


TUNCELİ


Kar yağışı nedeniyle Tunceli il merkezi ve Mazgirt ilçesinde 3 gün, Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 2 gün eğitime ara verildi.

Tunceli kent merkezi ve Mazgirt ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 3 gün ara verilmesi  kararlaştırdı.

Kar yağışının etkili olduğu Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

 ELAZIĞ

Elazığ kent merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle Elazığ il merkezinde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 8-9 Şubat olmak üzere iki gün ara verildiği belirtildi.

Daha önce de İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, 10 ilçede eğitime 2 gün ara verildiği açıklanmıştı.

AĞRI

Ağrı'da dondurucu soğuklar ve kar etkisini devam ettiriyor. Hava soğukları sebebiyle okulların hafta sonuna kadar tatil edilmesine karar verildi.

İl ve ilçe merkezleri hariç köyler, beldeler, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO), taşıma merkezli okullar çarşamba, perşembe ve cuma günü olmak üzere 3 gün tatil edildi.

Ortaöğretim kurumlarında yapılan not yükseltme sınavlarına katılamayan öğrencilerin ise okul yönetimi tarafından belirlenecek tarihlerde not yükseltme sınavlarına girebilecekleri belirtildi.

Çorum
 
(2) İki gün süre ile Kar Tatili 8-9 Şubat 2012
İlimiz merkez ve merkez ilçeye bağlı Taşıma merkezi ilköğretim okulları ile  belde ve köy İlköğretim okulları (2) iki gün süre ile 08-09 Şubat 2012  Çarşamba ve Perşembe günlerinde tatil edilmiştir.
 
 Çanakkale
 
Hıfzısıhha Kurulu Kararı gereğince, merkez ilçeye bağlı resmi ve özel okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okulları 09 Şubat 2012 Perşembe günü 1 (Bir) gün süre ile tatil edilmiştir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.