Okulunuzda Yerel ve küresel bağlamda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik neler yapılabilir konulu, iki ders saati süreli bir

Okulunuzda Yerel ve küresel bağlamda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik neler yapılabilir konulu, iki ders saati süreli bir
Okulunuzda Yerel ve küresel bağlamda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik neler yapılabilir konulu, iki ders saati süreli bir panel düzenleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Okulunuzda “Yerel ve küresel bağlamda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik neler yapılabilir?” konulu, iki ders saati süreli bir panel düzenleyiniz. Panel düzenleme hakkında gerekli bilgilere www.eba.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Panel organizasyonu sınıf temsilcileri ve okul öğrenci temsilcisi tarafından yapılabilir. Panele yakın çevrenizdeki kamu kurum ve kuruluşlarından alanında uzman katılımcı davet ediniz. Panelde konu hakkında çözüm önerilerinin sunulmasını ve tartışılmasını sağlayınız.

Panel Adı: “Yerel ve Küresel Bağlamda Çevre Kirliliğine Çözüm Arayışları”

Panel Organizasyonu:

  • EBA web sitesinden panel düzenleme rehberine başvurulur.
  • Sınıf temsilcileri ve okul öğrenci temsilcisi, panelin organizasyonunu üstlenir.

Katılımcı Daveti:

  • Yerel çevre koruma birimleri, belediye yetkilileri ve çevre mühendisleri panel için davet edilir.
  • Üniversitelerin çevre bölümünden akademisyenlerle iletişime geçilerek katılımları sağlanır.

Konu Başlıkları ve Tartışma:

  • Yerelde çevre kirliliğinin nedenleri ve bu kirliliğin global etkileri üzerinde durulur.
  • Katılımcılar, çözüm önerilerini sunar ve ardından bu öneriler tartışılır.

Panelin Sonu:

  • Önerilen çözüm stratejileri bir rapor halinde toplanır ve ilgili yerel otoritelere sunulması için bir komite oluşturulur.

1
1
2
0
1
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.