ÖMSS 2012 sonuçları ne zaman açıklanacak ? Özürlü Memur Seçme Sınavı

ÖMSS 2012 sonuçları ne zaman açıklanacak ? Özürlü Memur Seçme Sınavı
ÖMSS 2012 sonuçları ne zaman açıklanacak ? Özürlü Memur Seçme Sınavı

Bu yıl ilk kez yapılan ÖMSS hakkında son haberler, işte henüz açıklanmayan Özürlü Memur Seçme Sınavı hakkında detaylar. 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan’da yapıldı. Ancak toplam 60 bin kişinin katıldığı sınav sonuçları hala açıklanamadı.

Üstelik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin sınav sonuçlarının bu hafta açıklanacağını bildirmişti. Ancak Bakan sözünün bile hiçbir değeri yok gibi görünmektedir.

2012 Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) 1 milyon 837 bin katıldı. Sınav 1 nisan 2012′de yapıldı. YGS sınav sonuçları 20 Nisan’da açıklandı.

Ancak 29 Nisan’da yapılan ve sadece 60 bin adayın katıldığı ÖMSS sınav sonuçları 26 Mayıs 2012 tarihi itibariyle açıklanamamıştır.

Üstelik Bakan Fatma Şahin, 16 Mayıs’ta şunları söylemişti: “Yaklaşık iki hafta önce çok önemli bir sınav yapıldı. 60 bin kardeşimizi birebir takip ettik. Evlerinden aldık sınav yerine ulaştırdık. Önümüzdeki hafta sınav sonucu açıklanıyor.”

ÖSYM Başkanın, Bakan sözlerine hiç itibar etmediğini ve binlerce adayın bilgisayar karşısında beklediği böylesi bir zaman diliminde açıklama bile yapmadığını görüyoruz.

Başkan Ali Demir, gazetelerde gördüğü ve yalanlayabileceği en ufak bir haber için dahi açıklama yapıyor. Ancak 60 bin engelli adayının, bilgisayar ekranları başında saatlerce beklemesi, umrunda dahi olmuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.