ÖMSS - Özürlü Memur Sınav sonuçları açıklandı mı - tıkla öğren

ÖMSS - Özürlü Memur Sınav sonuçları açıklandı mı - tıkla öğren
ÖMSS - Özürlü Memur Seçme Sınav sonuçları açıklandı mı - tıkla öğren

ÖSYM’NİN ÖMSS SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN…

KURALAR NE ZAMAN ?

2012 ÖMSS kuralarına başvuru tarihi 14-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Kuralar için son başvuru tarihini kaçırmayın.

Sınavda bazı adaylara özür durumuna göre ek süre verilecek.

Adayların, sınav giriş belgesi ile nüfus cüzdanı veya pasaportunu yanında bulundurması gerekiyor.

Adaylar sınava, özrünü belgeleyen evrakla birlikte ihtiyaç duyduğu araç-gereç, ilaç, yiyecek ve içecekle girebilecek.

ÖSYM’nin ÖMSS Yerleştirme Başvuruları Duyurusu!.
Başvurular 14-25 Mayıs 2012 tarihleri arasında olacak. ÖSYM’nin Duyurusunun Tamamı İçin Tıklayınız… Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ”Türkiye’nin sadece engelli http://www.borsarti.com vatandaşı yoktu. Engelli bir demokrasisi, engelli bir hukuku ve engelli bir sosyal devlet anlayışı vardı” dedi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’te düzenlenen ”Kalyoncu Üniversitesi Öğrencileri ile Zihinsel Engelli Çocuklarımız El Ele Toplantısı”na katıldı.

SINAV VE YERLEŞTİRME SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Sınav ve yerleştirme sonuçları, adayların adreslerine postalanmayacaktır. Adaylar sınav ve
yerleştirme sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin http://sonuc.osym.gov.tr

İnternet adresinden öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

4. YERLEŞTİRME

ÖMSS sonuçlarına ve kuraya göre yapılacak yerleştirme işlemleri ile ilgili olarak ÖSYM tarafından bir Tercih Kılavuzu hazırlanarak ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır.

Bu Kılavuzda özürlülerin yerleştirileceği kadrolar, tercihlerin alınması ve yerleştirme işlemleri ile ilgili kurallar yer alacaktır. Tercihlerin alınacağı tarih ile ilgili bilgi ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır.

Sınav soruları ve cevapları sınav bitimden sonra ÖSYM’nin açıklamasının ardından bu sayfada olacaktır..

ÖSYM’NİN ÖMSS SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN…

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.