Ön yargıları yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur

Ön yargıları yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur
Albert Einstein (Albert Aynştayn)’ın Ön yargıları yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur sözü sizce ne ifade etmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dünya üzerinde hiç kimse mükemmel özelliklere sahip kusursuz insan değildir. Bu sebeple herkesten kusursuz olmayı beklemektense önce herkes kendini düzeltmeli ve önyargılarından sıyrılmalıdır. Dünya, herkesin birbirini kusurları ve hataları ile kabul ettiği, kimsenin dış görünüşüne veya düşüncelerine karışılmadığı, saygı çerçevesinde yaşamın sürdürüldüğü bir ortam olduğu anda daha yaşanılası bir gezegen durumuna gelmektedir. Çok büyük yanlışlar içerisinde olan insanlara karşı ise, hiçbir şekilde önyargıda bulunmadan doğru düşünceye çekilmeli ve doğrular gözler önüne serilmelidir.

İnsanların birbirleri hakkındaki ön yargıları, kolay kolay değişmez ve bu ön yargılar kimi zaman insanları birbirinden uzaklaştırırken, kimi zaman da tartışmalara ve anlaşmazlıklara neden olur. Bu nedenle ön yargıların bir anda yok edilmesi pek mümkün değildir. Hatta o kadar zordur ki atomu parçalamak bile ön yargıları yıkmaktan daha kolaydır.

123
10
0
17
0
0
130
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.