Ortalama Yükseltme Sınavı 2012 Eylül Ayında Yapılacak Genelge Yayınlandı

Ortalama Yükseltme Sınavı 2012 Eylül Ayında Yapılacak Genelge Yayınlandı
Ortalama Yükseltme Sınavı 2012 Eylül Ayında Yapılacak Genelge Yayınlandı

2012 Yılı İçin Eylül Ayında Yapılmak Üzere 2. OYS Hakkı Verildi !!!

Milli Eğitim Bakanlığı 2012 Eylül ayı ortalama yükseltme sınavı genelgesi yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı sınıf geçme ve sınav yönetmeliğinin 40. maddesi gereği yapılan sorumluluk sınavları çerçevesinde başarısızlığı bulunan öğrencilere sadece başarısız oldukları 4 dersten sınav hakkı verilecektir. 2. Ortalama Yükseltme ve Sorumluluk sınavları için başvurular 13-24 Ağustos 2012 tarihleri arasında alınacak. Sınavlara girmek isteyen öğrenciler 13-24 Ağustos 2012 tarihleri arasında okullarına bu sınavlara girmek istediklerine dair dilekçeleri vermeleri gerekmektedir. Sınavlar eylül ayının ilk 2 haftası içerisinde yapılacaktır. Sınav tarihleri okullardan öğrenilebilecektir. Dilekçe ile başvuru yapmayan öğrencilere OYS’lere giriş imkanı tanınmayacaktır. Bu sebeple öğrencilerin dilekçe hususuna özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki Bağlantılardan Resmi Genelge İle Örmek Dilekçeye Bakabilirsiniz :

Resmi Genelge Yayınlandı Tıklayın

Eylül Ayı OYS Örnek Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayın

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.