Ortaokul 5 ve lise 9'larda yüz yüze eğitime başlıyor

Ortaokul 5 ve lise 9'larda yüz yüze eğitime başlıyor
Eğitimde ortaokul 5 ve liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitime 2 Kasım tarihi itibariyle başlıyor. Diğerlerini ise en yakın zamanda ilan edeceğiz dedi.

Erdoğan, "Ortaokullarda 5'inci sınıflarda, liselerde 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini 2 Kasım tarihi itibarıyla başlatıyoruz" dedi.

5'ler ve 9'lar 2 Kasım'da yüz yüze eğitime geçiyor

Yüz yüze eğitime geçen sınıflara 5 ve 9'ncu sınıflar da ekleniyor. 2 Kasım'da bu öğrenciler de yüz yüze eğitime başlayacak.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 31 Ağustos’ta uzaktan eğitim ile başladı. 21 Eylül’de okul öncesi ile 1’ler haftanın iki gün okulda yüz yüze eğitime başladı. 12 Ekim’de ise okul öncesi, ilköğretim, köy okulları ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için tam gün, 8’ler, lise hazırlık ve 12’nci sınıflarda da haftanın iki gün yüz yüze eğitim sürüyor. Diğer günler ise öğrenciler uzaktan eğitimde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencileri için de şu mesajı verdi: Lisans eğitiminin her seviyesindeki 1000 gencimiz, TÜBİTAK Enstitülerinde ya da TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev almak suretiyle bu programdan yararlanabilecek.

6
6
5
4
5
4
29
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum