ÖSYM 2015 YDS Sınav Sonuçları ve Soruları Cevapları - Tıkla Öğren

ÖSYM 2015 YDS Sınav Sonuçları ve Soruları Cevapları - Tıkla Öğren
ÖSYM tarafından bugün (5 Nisan 2015 tarihinde) düzenelen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS)sınav sonrası öğrenciler merak ettiği konuları sizler için derledik. Bunların başında 'YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?' ve 'YDS soruları ve cevaplar

Adayların heyecanla bekledikleri YDS 5 Nisan'da yani bugün gerçekleşti. YDS giriş belgeleri adrese gönderilmedi, sınav giriş belgeleri internet üzerinden alan öğrenciler sınavda ter döktü. Heyecanla beklenen sınav sonuçları ve soruları haberimizdeki linkten takip edebilirsiniz...

ÖSYM, YDS sınav giriş belgelerini internet sitesinden yayımladı. Adaylar YDS sınav giriş belgelerine ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası'ndan ulaştı. Sınava giren adayların YDS sınav sorularını ve yeni gelişmeleri haberimizden de takip edebilirler.

YDS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav soruları ÖSYM tarafından %10 oranında yayınlanmaktadır. Soru ve cevaplar sonuçlarla birlikte açıklanmaktadır. Sonuçların 10 gün içinde açıklanmasını bekliyoruz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.