Özel Dersin Dilediğin Saatte “inekle.com” da!

Özel Dersin Dilediğin Saatte “inekle.com” da!
Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinde okuyan öğrenciler tarafından verilen online özel ders ile artık internetten 24 saat ders çalışmak mümkün! İhtiyaç duyduğu an ineklemeyi tercih edenlerin adresi “inekle.com” öğrenciler için teknolojinin son harikas

Türkiye’de bir ilk olan, öğrencilerin dersleriyle ilgili 7/24 online yardım alabildikleri “inekle.com” ineklemenin yeni trendi oluyor. Öğrenciler artık internet olan her yerden tercih ettikleri öğretmene anında bağlanarak, beyaz tahta, video konferans ve chat modüllerinden oluşan sanal sınıfta birebir ve canlı ders yapabiliyorlar. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet veren “inekle.com” sayesinde öğrenciler ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken ya da sadece ödev yaparken üniversiteli öğrencilere sorularını sorup, onlardan konu anlatımı isteyebiliyorlar.

Bugüne kadar on binlerce öğrencinin toplam 2,800 saat ders yaptığı “inekle.com” internetten ders çalışmaya karşı olan ön yargıyı da başarısıyla kırıyor.  Öğrencilerin yardıma en çok ihtiyaç duyduğu ders matematik olurken, en uzun ders 2.5 saat sürüyor. Türkiye’nin tüm illerinden öğrencilerin kullandığı inekle.com’ da Niğde, İstanbul, Karabük, Bursa ve Kırıkkale nüfus yoğunluğuna oranla en fazla üyenin olduğu 5 ili oluşturuyor.

Öğrencinin ihtiyaç duyduğu an, kendi seçtiği öğretmen ile istediği kadar çalışabildiği ‘’inekle.com’’  zamandan ve mekandan bağımsız bir eğitimi mümkün kılıyor. 7/24 çalışan sistem ile çevrimiçi üniversitelilere anında ulaşılabilirken, çevrimdışı olanlar ile de site üzerinden mesaj ya da SMS ile iletişime geçilebiliyor. Bu sayede öğrenciler inekle.com’a duydukları güven ile yardıma anında ulaşabileceklerini bilmenin rahatlığını yaşıyor.

inekle.com’da Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinden seçilen öğrenciler ders  veriyor.

Yeni dönemde sayısal derslere ek olarak sözel derslerin de olacağı inekle.com’ da üniversiteliler eğitimin yanı sıra üniversite, bölümler ve çalışma stratejileri ile ilgili de deneyimlerini paylaşıyorlar. Bu sayede öğrenciler daha disiplinli çalışıp, tercih dönemlerinde daha bilinçli karar verebiliyor.

Kişiye özel eğitimi internete taşıyan ‘’inekle.com’’ özel dersten farklı olarak dakika bazında işliyor. Dakika ücreti 25 kuruş olan sitede bir ders ne kadar sürerse öğrencinin de hesabından sadece o kadar dakika eksiliyor. Öğrenciler çok uygun fiyata, istedikleri öğretmenden, istedikleri konuya dair özel ders alırken üniversite öğrencileri de okul harçlıklarını çıkarıyorlar.

Ders çalışmaya yeni bir soluk getiren ‘’inekle.com’’ yeni dönem öğrencilerini bekliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.