Özel Güvenlik Sınavı Puan Hesaplaması

Özel Güvenlik Sınavı Puan Hesaplaması
Özel güvenlik görevlisi, kişileri, kurumları veya değerli varlıkları koruma işi yapan kişidir. Özel Güvenlik Sınavı Puan Hesaplaması aşağıdaki gibidir.

Özel Güvenlik Temel eğitimde başarılı olabilmek için sınavdan kaç puan almam gerekir ?

Özel Güvenlik Temel Eğitimin yazılı sınavında 100 soru sorulmaktadır. Sınavda başarılı olabilmek için 60 soruyu doğru cevaplamak gerekmektedir. Her soru 1 puandır.  Sınavda yanlış cevaplar doğruyu götürmüyor. 

Özel Güvenlik Silah yazılısı ve atış puanlaması nasıl yapılıyor?

Silahlılar için sınav iki bölümden oluşur. Silah yazılı sınavında her birinin değeri 2 puan olan 25 soru sorulmaktadır. Sınav 50 puan üzerinden değerlendirme yapılmaktadır. Ayrıca atış sınavında 5 mermi atışı yapılmakta, hedefe isabet eden her mermi 10 puandır. Başarılı sayılabilmeniz için silah yazılısı ve uygulama sınavınızın ortalaması 60 puan olmalıdır.

Silahlıda tüm soruları ve atışları tam olarak yaparsanız 200 puan alırsınız. 

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
1
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
16 Yorum