Pazar Market Çalışma Saatleri

Pazar Market Çalışma Saatleri
Pazar Market çalışma saatleri sabah kaçta açılıyor akşam kaçta kapanıyor konusunda bilgiler vereceğiz. Pazar Market sabah kaçta açılıyor, akşam kaçta kapanıyor, hafta sonu çalışıyor mu detaylar burada...

Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Pazar gıda mağazaları çalışma saatleri ve Pazar marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

PAZAR MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 08:00
Saat kaçta kapanıyor? 21:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Hakkında bilgi: Pazar Marketler yerel süpermarket zinciri olup; Pazar market iş başvuru formu için ilgili markete müracaat etmeniz gerekmektedir. Pazar Marketleri adı ile Malatya ve Hatay başta olmak üzere Türkiye’nin muhtelif kentlerinde mağazalar yer almakla beraber yukarıdaki bilgiler Malatya Pazar marketleri için esas alınmıştır. Saatler mevsimsel dönemlere göre değişkenlik gösterebilir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
231
0
9
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.