Pazartesi okullar tatil mi YARIN? Okullara Kar Tatili 9 Aralık Pazartesi OKULLAR TATİL Mİ

Pazartesi okullar tatil mi YARIN? Okullara Kar Tatili 9 Aralık Pazartesi OKULLAR TATİL Mİ
Ankara Kar Tatili Var mı Ankara Okullar Tatil mi 9 Aralık 2013, Erzurum'da okullar tatil mi, Erzurumda kar tatili, 9 Aralık 2013 Kocaeli da kar tatili var mı?

Yurt genelinde olumsuz hava koşulları ve kar yağışı devam ediyor. Peki 9 Aralık okullar tatil mi, Kar tatili var mı 9 Aralık 2013 Pazartesi hangi illerde okullar tatil, Kar tatili olan iller kar tatili hangi iller ve ilçelerde var. Özellikle Ankara İstanbul Kar Tatili var mı, Okullar tatil mi son durum, son dakika haberlerini bu sayfadan duyuracağız.
hangi iller kar tatili

İstanbul Kar tatili Henüz Yok
İstanbul Kar tatili var mı, İstanbul okullar tatil mi, Şu anda 9 Aralık İstanbul İçin kar tatili haberi gelmedi.

Ankara Kar tatili Haberi Daha Gelmedi
Ankara Kar tatili haberini bekleyen illerin başında geliyor. Çünkü Ankara’da 9 Aralık Pazartesi sabahı yoğun kar yağışı ve buzlanma bekleniyor.

Zonguldak 9 Aralık Pazartesi Günü Kar Tatili Var
Zonguldak Valiliği açıklama yaptı ve yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 9 Aralık 2013 Pazartesi günü okullar ve kamu kurumları tatil edildi.
 
OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?
Meteorolojik tahminlere göre pastırma yazı bir süre daha devam edecek. Ancak hafta içinde yağış beklenen yerler de var.
Pastırma yazı tahminlere göre haftanın ilk yarısında da devam edecek. Taki perşembeye kadar. Perşembe günü Meteorolojik tahminlere göre yurdun batısına sağanak yağışlar geliyor. İşte hava durumu ile ilgili olarak yapılan tahminler: "Çarşamba gece geç saatlerden itibaren Marmara'da daha çok da kuzeyinde; yani Erzurumla birlikte daha sonra perşembe günü sabah saatlerinden itibaren de Batı Karadeniz, ilerleyen saatlerde Orta ve Doğu Karadeniz'de bu sistem etkisini kaydıracak ve yağışlar oralarda devam edecek."

KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?
Yağış alan noktalarda sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Gazetea24.com gelişmeleri anbean ziyaretçileriyle paylaşıyor. "Perşembe günü kuzeyden gelen hava sıcaklıkları bir 3-4 derece kadar düşürecek. Pastırma yazı havasını biraz daha soluyor olacağız."
Meteoroloji'ye göre cuma günü tablo tam tersine dönecek. Batıda'ki yağışlı sistemin doğuya kayması bekleniyor. Güneş Batı'da yüzünü yeniden gösterecek.gazetea24.com
"Bu yağışlı sistem cuma günü sabah saatlerinden sonra da Doğu Karadeniz'den yurdu terk edecek."

 Yoğun kar yağışı sebebiyle yarın okullar Zonguldak'ta tatil edilirken Erzurum'da okullar yarın açık olacak.

ZONGULDAK ŞİMDİDEN TATİLİ İLAN ETTİ?
 

Zonguldak’ta yoğun kar yağışı nedeniyle 113 köy yolu ulaşıma kapandı. Valilik, merkez, bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli İlçelerinde okulların bir günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

Kent merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı gece boyunca devam etti. Bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 60, alçak kesimlerde ise 20 santimetreye kadar ulaştı. Yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle Zonguldak- Erzurum ve Zonguldak- Erzurum Karayolunda da zaman zaman ulaşımın aksamasına neden oldu. Polis, her iki güzergaha TIR’ların geçişlerine izin vermezken, kar lastiği ve zincir takan araçların geçişlerine izin verdi. Zincirsiz yola çıkan bazı araç şoförleri, cep telefonlarıyla yakınlarını arayarak yardım istedi. Yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçede 28, Alaplı 30, Devrek 22 ve Ereğli ilçelerinde 33 olmak üzere 113 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.