Pehlivanoğlu Market çalışma saatleri

Pehlivanoğlu Market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Pehlivanoğlu mağazaları çalışma saatleri ve Pehlivanoğlu marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Pehlivanoğlu Market saat kaçta açılıyor

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

PEHLİVANOĞLU ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 21:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Hakkında bilgi: Pehlivanoğlu, Ege Bölgesi’nde hizmet veren marketler zinciridir. Orta büyüklükteki marketleriyle, Ege’nin ilçelerinde dahi şubeleri bulunmaktadır. Pehlivanoğlu süpermarketleri marketleri cuma günlerinde öğle arası tatili vermemektedir.

Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, gıda perakendeciliği yapmak üzere ilk mağazasını 18.09.1980 tarihinde Ege'nin incisi İzmir ilimizin Üçkuyular semtinde açarak tüketiciyle buluştu. Kuruluş amacı o günlerde tüketicinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en pratik çözümleri üretebilmekti. 1990 yılına kadar 5 şubesi ile verimli çalışmayı hedefleyen kurucular, 1990 yılı ve sonrasında şube sayısı arttırılarak yaygın büyüme modeli benimsemiş ve ana iş kolu olan Gıda sektörünün yanı sıra İnşaat, Turizm, Bilgi İşlem, Özel Güvenlik, Ambalaj, Makine, Depoculuk, Taşıma, Sigorta Acenteliği gibi farklı sektörlerde de yaptığı atılımcı girişimlerle çalışmaya başlamıştır. Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, bugün itibariyle Ege bölgesi ve çevresinde 150 adet Pehlivanoğlu markalı, 4 adet Pehlivanoğlu Ekspres markalı, 7 adet Naturel markalı toplam 161 mağazası, 1.700'e yakın personeliyle bölgenin en seçkin kuruluşlarından birisi haline gelmiştir.

Kaynak:Eğitim Sistem

4
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum