Pekmez gibi malın olsun dendikten sonra sineğin nereden geleceği söylenir

Pekmez gibi malın olsun dendikten sonra sineğin nereden geleceği söylenir
Malı güzel olan kimse için müşteri kaygısı olmayacağını anlatan atasözüne göre Pekmez gibi malın olsun dendikten sonra sineğin nereden geleceği söylenir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 24 Haziran 2022 Cumayeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Malı güzel olan kimse için müşteri kaygısı olmayacağını anlatan atasözüne göre Pekmez gibi malın olsun dendikten sonra sineğin nereden geleceği söylenir

A- Antakya
B- İzmit
C- Adapazarı
D- Mersin

Doğru Cevap: Antakya

Pekmez gibi malın olsun Antakya'dan sinek gelir

Malı güzel olan kimse için müşteri kaygısı yoktur, onun malına uzak yerlerden bile istekli çıkar. Kaliteli ve güzel ürünleri olan kişi, müşteri bulmakta, ürün satmakta sıkıntı çekmez. Reklam yapmasa bile, ürünlerin değerini bilen gerçek alıcılar en uzak yerlerden dahi gelir.

Bir satıcının malı kaliteli ve güzelse eğer, o malın alıcısı çok olur. Bu kişi müşteri bulmakta zorlanmaz. İyi malı uzak yerlerden bile gelip alırlar.

Güzel olan kişi için müşteri kaygısı yoktur, mülküne uzaktan bile istekli olur. Kaliteli ve güzel ürünlere sahip olan kişinin müşteri bulmakta ve ürün satmakta herhangi bir problemi yoktur. Reklam vermeseler bile, ürünlerin değerini bilen gerçek alıcılar en uzak yerlerden bile geliyor.

Bir satıcının mülkü kaliteli ve güzelse, bu malın alıcısı çok olacaktır. Bu kişi müşteri bulmakta zorlanmıyor. Hatta uzak yerlerden iyi mallar alıyorlar.

1
1
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.