Piramit SEO'nun temeli nedir?

Piramit SEO'nun temeli nedir?
SEO'da alt konudan başlamanın sebebi, örneğin SEO diye bir konu yazdınız bu anahtar kelimede sıralamaya girmeniz çok zordur.

Öncelikle ikili, üçlü, dörtlü anahtar kelimelerle gelmeniz gerekir. Onun için Arama Motoru Optimizasyonu nedir, daha kolay bir kelime seçin. Arama Motoru Optimizasyonu kelimesinde ön sıralarda çıkmaya başladıktan sonra Sayfa Hızı Optimizasyonu nasıl yapılır, Sayfa Hızı Optimizasyonu yazdığınız zaman Arama Motoru Optimizasyonuna iç link yönlendirmesi yapıyorsunuz. Sonra Resim Optimizasyonu nasıl yapılır yazıyorsunuz, buradada Sayfa Hız Optimizasyonuna bir iç link veriyorsunuz her zaman bir sonraki konu bir önceki konuya iç link vererek devam ediyor. En sonunda ana konuda tüm içeriklere link yönlendirmesi yapıyorsunuz. SEO nasıl yapılır daha fazla bilgi için ulaşabilirsiniz link veriyorsunuz. İç SEO nedir daha fazla bilgi için yine link veriyorsunuz. Ana konunuz tam bir fasikül rehber haline gelmiş oluyor.

Google arama motoru ve diğer arama motorları için bu konya Yandex'te olumlu tepki veriyor. Kısa bir sürede alacağınız trafiğe bağlı olarak içeriğinizi çok ön sıralarda çıkarabilirsiniz. 

Bu yazı Soesefi.com Youtube videosundan kısaca özetlenmiştir. Piramit SEO ile ilgili daha fazla bilgi için videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz. Tıklayınız

Bir önceki konumuz Piramit SEO tekniği nedir nasıl yapılır konusuna buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Piramit SEO İpuçları

Piramit SEO İpuçları

Piramit SEO tekniği nedir

Piramit SEO tekniği nedir

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.