PMYO Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

PMYO Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Ne Zaman?
PMYO Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi? PMYO Sınav Sonuçları için Tıklayınız. Polis Meslek Yüksek Okulu Sınav Sonuçları. ÖSYM PMYO Sınav Sonuçları. PMYO Sınav Sonuçları Açıklandı mı? 2014 PMYO Sınav Sonuçları Açıklama Sistemi.

PMYO Sınav Sonuçları için Tıklayınız. (PMYO) PMYO Sınav Sonuçları. ÖSYM PMYO Sonuçları. (PMYO Sonuçları) ÖSYM PMYO Sınav sonuçları Açıklanma Tarihi. Polis Meslek Yüksek Okulu Sınav Sonuçları. (PMYO Sınav Sonuçları) PMYO Sınav Sonuçlarını Öğren. 2014 PMYO Sınav Sonuçları Burada. (ÖSYM PMYO Sonuçları) 29 Haziran 2014 PMYO Sonuçları. 2014 PMYO Sınav Sonuçları Açıklama Sistemi. (PMYO Sonuçları) 2014 PMYO Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak PMYO Yazılı sınav sonuçları. 2014 PMYO Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı. (PMYO Sınav Sonuçları)

29 Haziran'da yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Sınavında ter döken öğrenciler PMYO sınav sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekliyorlar? Peki ÖSYM PMYO sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

PMYO Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? 

ÖSYM son yıllarda yaptığı sınav sonuçlarını en geç 1 hafta içerisinde açıklamakta. 29 Haziran'da yapılan PMYO sınav sonuçlarının ise ÖSYM tarafından en geç 4 Temmuz Cuma güne kadar açıklanması bekleniyor. Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) adayı öğrencilerin de bildiği üzere ÖSYM artık sınav sonuçları maksimum 1 hafta içinde açıklıyor. Birçok sınava göre çok daha az öğrencinin girdiği PMYO sınavı sonuçları bugün açıklanması bekleniyor.

PMYO SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Polis Meslek Yüksekokullarına Planlaması Yapılan Adayların Sonuçları İçin TIKLAYINIZ

[PAGE]

PMYO YAZILI SINAVI KAZANAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

Sınavı kazanan adayların, planlandıkları Polis Meslek Yüksekokullarına geçici kayıtlarının yapılabilmesi için istenen evraklar ile kayıt tarihleri, Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinden yazılı sınav kazanan adayların Yüksekokullara planlanması sonuçlarının açıklanması esnasında ilan edilecektir. Geçici kayıtları yapılan
adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca belirlenecek ve internet sitesinden duyurulacak tarihler arasında intibak eğitimine alınırlar.

İntibak Eğitimi:

Yazılı Sınavda başarılı olarak yüksekokullara planlaması yapılan adaylar daha sonra belirlenecek tarihler intibak eğitimine tabi tutulacaklardır. İntibak eğitimi esnasında adayların Polis Meslek Yüksekokuluna gelirken yanlarında kişisel temizlik malzemeleri ile yeteri kadar kıyafet getirmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde, Sağlık Raporu ve tetkikler için istenen hastane ücretleri öğrenci adaylarınca karşılanır ve Sağlık Kurulu Raporları aldırılır.

İntibak eğitiminde adayların okulu tanımaları, genel davranış kurallarını ve genel mesleki kavramları öğrenmeleri, polislik mesleğini tanımaları ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olmak için sağlıklı bir şekilde karar almalarını sağlayacak gerekli bilgileri edinmeleri sağlanır. Ayrıca intibak eğitiminde sağlık raporlarının alınması ile ilgili işlemler yerine getirilir ve yanaşık düzen eğitimi verilir.

İntibak eğitimde aldırılacak sağlık raporuna veya güvenlik tahkikatına göre elenen, istifa eden adayların yerine yedek adaylar çağırılacaktır.

SINAV SONUÇ LİSTELERİNİN OLUŞTURULMASI

PMYO Giriş Yönetmeliğinin 15. maddesine istinaden ÖSYM Başkanlığınca yazılı sınava katılan tüm adayların sınav cevap kağıtları optik okuyucu ve bilgisayar ortamında değerlendirilerek erkek ve bayan adaylar için ayrı ayrı asıl, yedek ve başarısız olmak üzere sınav sonuç listeleri düzenlenir. Sınav sonuçları ÖSYM Başkanlığının www.osym.gov.tr ve Polis Meslek Yüksekokullarına planlaması yapılan adayların sonuçları Polis Akademisi Başkanlığının www.pmyo.pa.edu.tr ve www.pa.edu.tr internet sitesinden ilan edilecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum