POMEM, polis adaylarını seçiyor! Mülakat yerlerini Öğrenebilirsiniz

POMEM, polis adaylarını seçiyor! Mülakat yerlerini Öğrenebilirsiniz
Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM)'ne müracaat eden adayların değerlendirme ve seçme işlemlerinin, 8-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, kadrosunu, üniversite mezunu polis adaylarıyla güçlendiriyor. POMEM müdürlüklerine, öğrenci müracaatları 3 Eylül'de başlamıştı.

12. dönem polis meslek eğitimlerine en az 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya denkliği kabul edilen yurt dışındaki üniversitelerden lisans mezunu 2 bin 700 erkek, 130 bayan, toplam 2 bin 830 aday asıl, 849 aday yedek olarak alınacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, 2011-2012 yılları Kamu Personel Seçme Sınavları (KPSS)'nın birinden (KPSS P3) puan türünden 60 ve üzeri puan alan, en az dört yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumu lisans mezunlarından 2 bin 830 üniversite mezunu polis memuru alınacağı belirtildi. 12. dönem polis meslek eğitimine alınacak öğrenci adaylarının müracatları değerlendirilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, "Sınav sonuçları 18 Ekim 2012 tarihinde www.egm.gov.tr ile www. egitim.pol.tr adreslerinde yayınlanacak. POMEM değerlendirme ve seçme işlemlerine katılacak adaylar cep telefonu, cep bilgisayarı, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi ile her türlü elektronik cihaz vb. araçlarla sınav yapılan salonlara alınmayacaktır." denildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.