Prof. Dr. Ahmet Ercan GEGEZ kimdir

Prof. Dr. Ahmet Ercan GEGEZ kimdir
İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayıh Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ahmet Ercan GEGEZ atanmıştır.

Prof. Dr. Ahmet Ercan Gegez 2 Nisan 1968 yılında doğmuştur. Aslen İstanbulludur.

Ahmet Ercan Gegez doğum tarihi : 2 Nisan 1968
Ahmet Ercan Gegez kaç yaşında : 53 yaşında
Ahmet Ercan Gegez nereli : İstanbul
Ahmet Ercan Gegez mesleği nedir : Rektör (İstanbul Arel Üniversitesi)

Prof. Dr. A. Ercan Gegez, 1997 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden “Uluslararası Pazar Giriş Engelleri ve Bir Uygulama” konulu tezi ile “Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bilim Dalı Doktoru” unvanı aldı. 1999 yılında yardımcı doçent, 2004 yılında Doçent ve 2009 yıllarında Profesör ünvanlarını alan Gegez, Eylül 2011’de Marmara Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanmıştır. Fakültenin İşletme Fakültesine dönüştürülmesiyle, 2012 yılında İşletme Fakültesi kurucu Dekanlığı’na atanmıştır. Uluslararası Pazarlama, Rekabet ve pazarlama araştırmaları konularında çalışan Gegez’in bu konularda çok sayıda ulusal ve uluslararası makale ve tebliğleri ve kitapları bulunmaktadır. Türkiye Pazarlama Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği Başkan yardımcılığı görevlerini yürütmekte olan Gegez 2016 yılında Altınbaş Üniversitesi, İktisadi ve İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine atanmıştır. Gegez evli olup İngilizce bilmektedir.

Ahmet Ercan Gegez, 14 Temmuz 2021 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.