Prof. Dr. Mustafa KÜÇÜK kimdir

Prof. Dr. Mustafa KÜÇÜK kimdir
İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne 2547 sayılı Yükseköğretim kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi 2 nci , 3 ncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mustafa KÜÇÜK atanmıştır.

Doğum Yeri -Yılı: Konya – 1959
Akademik Ünvanı: Prof. Doktor (Doçent:1993, Profesör: 1998)
(İstanbul Üniversitesi, Tıp Fakültesi)
Yabancı Dil: İngilizce
500+ den fazla Yurt dışı yayınlarına citation (atıf) yapılmıştır

Prof Dr Mustafa KÜÇÜK, 1981 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden Pekiyi derece ile mezun oldu. 1983- 1984 yıllarında Askerlik görevini Tabip Asteğmen olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaptı. 1989 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. 1993 yılında Doçent, 1998 yılında profesör oldu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinde öğretim üyesi ve araştırmacı olarak göev yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nde Mayo Clinic’te ve İngiltere’de Oxford Üniversitesi’nde, Cardiff Üniversitesi’nde eğitim aldı ve üst ihtisas çalışmalarında bulundu. Prof Küçük çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı mesleki dernek üyesidir. Yurt dışı yayınlarına 500 den fazla citation (atıf) yapılmıştır.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.