(PYBS 2013) PYBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

(PYBS 2013) PYBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
PYBS Bursluluk sınavı sonuçlarının bugün 16 Temmuz Salı MEB tarafından açıklanması beklenmektedir. Sizler için PYBS Sonuçlarını takip ediyoruz, editörlerimiz sonuçlar açıklandığında eş zamanlı olarak sitemizde yayımlayacaklardır.

PYBS Bursluluk sınavı sonuçlarınınbugün 16 Temmuz Salı MEB tarafından açıklanması beklenmektedir. Sizler için PYBS Sonuçlarını takip ediyoruz, editörlerimiz sonuçlar açıklandığında eş zamanlı olarak sitemizde yayımlayacaklardır.

2013 pybs taban puanları açıklandı mı? 2013 PYBS Minumum Puan Tablosu, PYBS kazanmak için kaç puan almak gerekir. Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına giren öğrencilerinin PYBS’yi kazanmak için kaç puan alması gerekir? 

Bursluluk sınavı sonuçları 16 Temmuz Salı günü yani bugün MEB tarafından açıklanacak

Sonuçların her an açıklanmasını bekliyoruz.

Bursluluk Sınavı Sonuçları için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.