QNB Finansbank Çalışma Saatleri

QNB Finansbank Çalışma Saatleri
Çalışma saatleri konusunda siz sevgili müşterileri için fedakarlık gösteren QNB Finansbank öğle tatilinde de hizmet veriyor. QNB Finansbank saat kaçta açılıyor, QNB Finansbank saat kaçta kapanıyor?

Öğle arası hizmet veren sayılı bankalar arasında yerini alıyor.

QNB Finansbank mesai saatleri 

QNB sabah saat kaçta açılıyor, akşam kaçta kapanıyor, işte QNB Finansbank Çalışma saatleri.

QNB Finansbank Çalışma Saatleri: 9.00-17.00 saatleri arasında sizlere hizmet etmektedir. 

2011 yılında Call Center Awards tarafından verilen 'İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "500'den Fazla Koltuklu Çağrı Merkezleri" kategorisinde "En iyi Çağrı Merkezi" ödülünü alan Finansbank Telefon Bankacılığı, şimdi yeni numarası "0850 222 0 900" ile hizmetinizde...

Yeni numaramız olan "0850 222 0 900"ü aradığınızda ileri teknoloji sesli yanıt sistemi ve müşteri danışmanlarımız aracılığı ile pek çok işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Geliştirilmiş "Sesli Yanıt Sistemimiz", sizi tanıyarak size özel menüler sunar. Bu sayede daha hızlı ve kolay hizmet alma ayrıcalığından yararlanırsınız.
  • Müşteri danışmanına bağlanmanıza gerek kalmadan pek çok işleminizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • "Anında Kredi" kullanımından vergi ödemeye, otomatik fatura talimatı vermekten kart başvurusunda bulunmaya kadar pek çok bankacılık işlemini yapabilir ve kredi kartı ürünleri hakkında tek bir telefonla bilgi alabilirsiniz.

Finansbank Telefon Bankacılığı, uzman kadrosu ile sizlere 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verir.

Görmeseniz de telefonun ucunda sizleri çok iyi TANIYAN dev bir şube var!

Artık KOBI'ler içinde ayrı bir telefon numaramız var! "0850 222 1 900"

FİNANSBANK, KOBİ ve esnaf müşterilerine hizmet vermek için özel olarak oluşturduğu deneyimli merkezi müşteri danışmanları ile şubelerdeki finansçıları aratmayacak genişlikte bir hizmet yelpazesi hazırladı. "0850 222 1 900" KOBİ hattından hizmet veren bu merkez üzerinden Finansbank müşteri danışmanlarına ulaşarak alışılagelmiş telefon bankacılığı hizmetlerinin çok üzerinde, hızlı ve pratik bir bankacılık deneyimi yaşamak mümkün.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.